om igår och idag

hej jag såg filmen med meryl streep, stefan martin och alec balwin och filmen var så bra men den kommer 2a för mig för 1 kommer old dogs.  idag är jag hemma för jag kände mig inte så bra förut men nu mår jag bra.

idag ska jag träffa mimmi och jag mår bra nu och jag såg en film med sverre gudnason och den var bra men som etta som hans film är orginal och jag älskar hans filmer

jag ska fortsätta på aktivitetscentrum frölundaborg om jag får går tillbaka till textilen.

jag jobar nära änggården inte mot ishallen. jag trivs inte med tidningsgruppen. jag vill jobba med textil. och om jag inte får jobba med textil vill jag till grunden. jag älskar att brodera. jag vill leva med det. jag hade det roligt idag för jag spelade bordtennis med mina jobbakollegor. det var roligt.

imon ska jag träffa mina kompisar och äta god mat.

om idag

här min kompis och jag jag var på bio och såg old dogs och den var bra som vanligt. och sen tänkte jag på min kompis som ska flytta till sydney grund av bibelskola i ett år. jag hoppas han kommer tillbaka sen.  jag tog en hamburgare innan vi åkte hem

om hela veckan tills nu

jag var hos linda och micke och firade nyårsafton och det var roligt. och  där var jag till söndag. och vi har haft blandat bra och dåligt. bra när vi var sams och dåligt när vi bråkade. jag var förkyld och hostig. idag är det torsdag och jag har tagit det lugnt och är trött som vanligt.

RSS 2.0